asdadas

Nyheter

Menopause kan være en helt naturlig prosess, men kan symptomene effektivt behandles med naturlige urtemidler?Selv om det er noen bevis på at de viktigste urteproduktene på markedet kan fungere, er det viktig å være klar over at disse er uregulerte.Dette kan gjøre det vanskelig å vite nøyaktig hva du tar.Det er imidlertid ting å se etter som kan hjelpe deg med å identifisere om et produkt er trygt.

work1

Det beste middelet for overgangsalder

Menopause er en stor overgangsfase for enhver kvinne ettersom hun gradvis produserer mindre av kjønnshormonet østrogen, egglagrene og eggstokkene reduseres og evnen til å bli gravid reduseres.

Overgangsalderen er definert som tidspunktet for din siste menstruasjon, som vanligvis er mellom en gjennomsnittlig aldersgruppe på 45 til 55 år.Imidlertid kan perimenopausale og premenopausale symptomer - symptomer som tradisjonelt er assosiert med overgangsalderen, men sett før eller etter din siste menstruasjon - vare fra flere måneder til flere år.Det betyr at det slett ikke er uvanlig at symptomene starter i begynnelsen av 40-årene eller til og med sent i 30-årene.

Hva skjer i overgangsalderen?

Disse ubehagelige og ubeleilige symptomene kan omfatte:

Hormonerstatningsterapi (HRT)

Hver kvinne vil oppleve symptomer annerledes;noen kan være i stand til å lindre symptomene sine tilstrekkelig gjennom livsstilsjusteringer alene, mens andre kan vende seg til hormonbehandling (HRT).

HRT er en medisinsk behandling som har vist seg å behandle symptomer effektivt.Frykten for økt risiko for brystkreft og hjerteinfarkt økte imidlertid etter at to store studier identifiserte en sammenheng i 2002. Dataene bak disse studiene har siden blitt stilt spørsmålstegn ved og mange av risikoene avkreftet, men oppfatningen av fordelene/risikoen er fortsatt i stor grad forvrengt .

work2

Komplementære og alternative terapier

Rundt 40-50 % av kvinnene i vestlige land velger å bruke komplementære og alternative terapier, inkludert sinn og kroppspraksis som hypnose.Urte (plantebaserte) rettsmidler er et annet populært naturlig behandlingsalternativ.Det er flere på markedet, men er deres effektivitet støttet av vitenskap?

Effektivitet

Forskning pågår fortsatt for å finne ut hvor effektive urtemedisiner for overgangsalder er for å lindre symptomene.En gjennomgang av 62 studier fant beskjedne reduksjoner i forekomsten av hetetokter og vaginal tørrhet, selv om behovet for ytterligere bevis også ble identifisert.Kvaliteten på gjeldende bevis er en stor begrensning - så mange som 74 % av disse studiene hadde høy risiko for skjevheter som kan påvirke resultatene deres.


Innleggstid: 19. mars 2022

Legg igjen din melding:

Skriv din melding her og send den til oss.