banner1(1)
banner2(1)
banner1
  • 20</span> Million<sup>+</sup>
    20 Juta+ 20 taneman kilométer dasar taneman
  • 25</span> <sup>+</sup>
    25 + 25+ pangalaman industri
  • 8000</span><sup>+</sup>
    8000+ Pabrik 80,000 ㎡
  • 2000</span> <sup>+</sup>
    2000 + 20.000 ton Kaluaran Tahunan
about

tentang Kami

Profil Perusahaan

Ti saprak 1995, Drotrong Chinese Herb Biotech Co., Ltd. parantos kalibet dina ngawangun ranté industri hérbal cina, anu kalebet bibit hérbal cina, penanaman, pamrosésan utami, pamrosésan anu jero, ékstrak hérbal sareng dagang.

Kalayan ngembangkeun perusahaan kami, kami parantos ngadegkeun dasar taneman sareng basis produksi ramuan Cina. Pikeun dasar penanaman, urang gaduh Epimedium, Cortex Phellodendri, Polygonatum Sibiricum, Saussurea Costus sareng sajabina, anu ngalangkungan langkung ti 20 juta méter pasagi. Pikeun basis produksi, kami gaduh dua pabrik pengolahan primér sareng hiji pabrik ékstraksi hérbal anu nutupan langkung ti 60,000 méter pasagi. Kami ngarencanakeun ngawangun pabrik ékstraksi hérbal anu anyar sareng pabrik produk perawatan kaséhatan dina waktos tilu taun.

Tambih deui

Dasar melak & Pabrik

20 Juta Méter pasagi Penanaman Basis & pabrik 80,000 ㎡
  • Epimedium seedling

    Bibit Epimedium

  • Extracting

    Ékstrak

  • Laboratory

    Laboratorium

  • Production workshop

    Bengkel produksi

  • Extracting

    Ékstrak

  • Workshop

    Bengkel

Klasifikasi produk

Produk unggulan

Tambih deui

industri aplikasi

Health Care Products

Produk Kaséhatan

Ayeuna, masarakat merhatoskeun pisan kasihatanana, sahingga, seueur deui produk perawatan kasihatan anu disukai ku jalma. Drotrong nawiskeun ramuan anu hadé sareng ekstrak salaku bahan baku pikeun produk perawatan kaséhatan. Bahan baku urang aman, alami sareng harga anu wajar.
Hospital and Drug Store

Rumah Sakit sareng Toko Narkoba

Pangobatan tradisional Tionghoa (TCM) mangrupikeun bentuk terapi anu asalna rébuan taun ka pengker di Cina. Sering disebut salaku "TCM," sareng praktisi ngagunakeun hérbal pikeun nyegah atanapi ngarawat masalah kaséhatan. Hérbal Cina Drotrong seueur dianggo di rumah sakit sareng toko obat, 100% alam tanpa polusi, anu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun pasar anjeun kalayan harga langsung pabrik.
Herbal-Feed-Addtives

Herbal-Pakan-Aditif

Pamakéan aditif pakan hérbal parantos penting dina produksi sato kusabab larangan panggunaan antibiotik anu tangtu, épék résidu anu ngabahayakeun sareng épéktipitas biaya. Drotrong ngagaduhan seueur hérbal sareng sari anu tiasa dianggo pikeun bahan pakan herbal.
Pharmaceutical-Raw-Materials

Farmasi-Bahan Baku-Bahan

Seueur pabrik farmasi ngadopsi ramuan Cina atanapi ekstrak hérbal salaku bahan baku na. Drotrong ngagaduhan dasar taneman, pabrik olahan hérbal sareng pabrik ekstrak hérbal. Tina bahan baku hérbal dugi ka ekstrak hérbal, kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa OEM anu tiasa ngahémat waktos sareng artos anjeun.
Cosmetics

Kosmétik

Ayeuna pasar kageulisan dibanjiran ku kosmétik hérbal. Jalma milih kosmétik hérbal sabab aman, saé kanggo sadaya jinis kulit sareng bebas tina efek samping. Hérbal sareng ekstrak Cina Drotrong tiasa dianggo dina industri kosmétik hérbal.

Bérita paling énggal

Warta perusahaan
  • Lokakarya granule herbal ngamimitian sidang pro ...

    Lokakarya granule herbal perusahaan kami ngamimitian produksi uji coba, anu hartosna yén Astragalus, forsythia, bupleurum sareng bahan ubar asli anu sanésna bakal diolah janten potongan hérbal sareng butiran formula di lini produksi urang sorangan di payun, sareng badé angkat ka ...

  • Magic Maca

    Maca asli gunung Andes di Amérika Kidul kalayan luhurna 3500-4500 méter. Utamana disebarkeun di daérah ékologis Puno di péru tengah sareng kota Puno di Peru Tenggara. Mangrupikeun pepelakan tina genus Lepidium meyenii di Cruciferae. Ayeuna, anu ageung ...

  • Minyak susu thistle

    Minyak susu thison mangrupikeun jenis minyak kaséhatan organik anu didamel tina minyak siki susu tipis. Éta ngagaduhan nilai gizi anu luhur. Bahan utama minyak susu susu nyaéta asam lemak henteu jenuh, nyaéta asam lemak ésénsial, nyaéta asam linoléat (Eusi 45%). Susu ...

Tambih deui

Ninggalkeun Pesen Anjeun:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami.