banner1(1)
banner2(1)
banner1
  • 20</span> Million<sup>+</sup>
    20 Yuta+ Basis taneman 20 kilometer persegi
  • 25</span> <sup>+</sup>
    25 + 25+ pengalaman industri
  • 8000</span><sup>+</sup>
    8000+ Pabrik 80.000
  • 2000</span> <sup>+</sup>
    2000 + 20.000 ton Output Tahunan
about

babagan kita

Profil Perusahaan

Wiwit taun 1995, Drotrong Chinese Herb Biotech Co., Ltd. wis melu nyipta rantaman industri ramuan jamu Tionghoa, sing kalebu bibit ramuan, nandur, ngolah utama, ngolah jero, ngekstrak herbal lan dagang.

Kanthi pangembangan perusahaan, kita wis nyiyapake basis taneman lan basis produksi ramuan Cina. Kanggo dhasar tanduran, kita duwe Epimedium, Cortex Phellodendri, Polygonatum Sibiricum, Saussurea Costus lan liya-liyane, sing nutupi luwih saka 20 yuta meter persegi. Kanggo basis produksi, kita duwe loro pabrik pangolahan utama lan siji pabrik ekstraksi herbal sing udakara 60.000 meter persegi. Kita arep nggawe pabrik ekstraksi herbal lan pabrik produk perawatan kesehatan anyar sajrone telung taun.

liyane

Dasar tanduran & Pabrik

Basis Tanduran 20 Juta Meter & pabrik 80.000 ㎡
  • Epimedium seedling

    Bibit epimedium

  • Extracting

    Ngekstrak

  • Laboratory

    Laboratorium

  • Production workshop

    Lokakarya produksi

  • Extracting

    Ngekstrak

  • Workshop

    Lokakarya

Klasifikasi produk

Produk sing Ditampilake

liyane

industri aplikasi

Health Care Products

Produk Perawatan Kesehatan

Saiki, masarakat akeh nggatekake kesehatane, mula, akeh produk perawatan kesehatan sing disenengi masarakat. Drotrong nawakake ramuan lan ekstrak kualitas apik minangka bahan baku kanggo produk perawatan kesehatan. Bahan baku kita aman, alami kanthi regane cukup.
Hospital and Drug Store

Toko Rumah Sakit lan Obat

Obat tradisional Tionghoa (TCM) minangka salah sawijining jinis terapi sing diwiwiti wiwit ewonan taun kepungkur ing Tiongkok. Asring diarani "TCM," lan praktisi nggunakake jamu kanggo nyegah utawa ngobati masalah kesehatan. Herbong Drotrong China akeh digunakake ing rumah sakit lan toko obat, 100% sifat tanpa polusi, minangka pilihan paling apik kanggo pasar kanthi rega langsung pabrik.
Herbal-Feed-Addtives

Tambahan-panganan-panganan

Panganggone aditif panganan herbal wis dadi wigati tumrap produksi kewan amarga larangan nggunakake antibiotik tartamtu, efek residu sing mbebayani lan efektivitas biaya. Drotrong duwe akeh ramuan lan ekstrak sing bisa digunakake kanggo aditif panganan herbal.
Pharmaceutical-Raw-Materials

Bahan-Bahan Farmasi

Akeh pabrik farmasi nggunakake herbal China utawa ekstrak herbal minangka bahan baku. Drotrong nduwe basis tanduran, pabrik pangolahan herbal lan pabrik ekstrak herbal. Saka bahan baku herbal nganti ekstrak herbal, kita bisa nyedhiyani layanan OEM sing bisa ngirit wektu lan dhuwit.
Cosmetics

Kosmetik

Saiki pasar kecantikan dibanjiri kosmetik herbal. Wong milih kosmetik herbal amarga aman, apik kanggo kabeh jinis kulit lan ora ana efek samping. Jampi lan ekstrak Cina Drotrong bisa digunakake ing industri kosmetik herbal.

Warta Paling Anyar

Warta perusahaan
  • Lokakarya granula herba miwiti uji coba ...

    Lokakarya granule herbal perusahaan kita miwiti produksi uji coba, sing ateges Astragalus, forsythia, bupleurum lan bahan obat asli liyane bakal diproses dadi potongan-potongan herbal lan butiran formula ing garis produksi dhewe ing mbesuk, lan bakal mlebu ...

  • Sihir Maca

    Maca asale saka pegunungan Andes ing Amerika Selatan kanthi dhuwure 3500-4500 meter. Umume disebar ing wilayah ekologis Puno ing Peru tengah lan kutha Puno ing Peru Tenggara. Iki minangka tanduran genus Lepidium meyenii ing Cruciferae. Saiki, ...

  • Lenga eri susu

    Minyak susu susu minangka jinis minyak kesehatan organik sing bisa digawe saka lenga wiji susu. Iki nduweni nilai nutrisi sing dhuwur. Bahan utama minyak susu thistle yaiku asam lemak tak jenuh, yaiku asam lemak esensial, yaiku asam linoleat (Konten 45%). Susu ...

liyane

Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.