page_banner

Warta

Minyak susu susu minangka jinis minyak kesehatan organik sing bisa digawe saka lenga wiji susu. Iki nduweni nilai nutrisi sing dhuwur. Bahan utama minyak susu thistle yaiku asam lemak tak jenuh, yaiku asam lemak esensial, yaiku asam linoleat (Konten 45%). Minyak susu thailand nduweni kualitas minyak sing apik lan minangka minyak sayur-sayuran sing alami non-polusi. Bisa digunakake kanggo masak ing omah. Konsumsi jangka panjang bisa nglindhungi ati, nglindhungi kulit lan nambah kesehatan mata. Iki nyuda kolesterol lan digunakake kanggo nyegah lan ngobati aterosklerosis. Tekanan getih dhuwur, penyakit jantung koroner, lelembut penyakit kardiovaskular lan serebrovaskular, lan ngilangi sampah getih minangka produk kesehatan alami.

TO (5)

Khasiat lan peran

1. Nyegah karusakan ati: Film protèktif digawe ing sel ati, sing nyuda kerusakan ati kanthi signifikan amarga alkohol sing akeh banget.
2. Nulungi penyakit ati: nguatake lan ndandani ati. Kanthi ngrangsang sintesis protein, bisa ningkatake perbaikan sel ati lan ningkatake nganyari sel. Peningkatan gejala lan fungsi ati sing signifikan kanggo pasien hepatitis.
3. Bisa nyuda kasempatan sel ati sing rusak amarga radikal bebas lan nglindhungi membran sel ati. Nduwe efek anti-radiasi.
4. Ngatur sekresi empedu, mbantu pencernaan lemak, nanging uga menehi nutrisi lambung, limpa, kandung empedu lan ginjel.
5. Nyedhiyakake nutrisi kanggo sistem sirkulasi lan nyuda masalah kardiovaskular, kalebu hiperkolesterolemia.

TO (1)
TO (2)
TO (3)
TO (4)

Wektu kiriman: Apr-26-2021

Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.