page_banner

Tim kami

Monica Wang

Manajer Penjualan: Monica Wang

Gelar Sarjana, jurusan bisnis Inggris, ngagaduhan sertipikat Cambridge BEC Tinggi, pinter dina basa Inggris, 11 taun pangalaman dina perdagangan internasional. Anjeunna dalit sareng prosés bisnis perdagangan luar negeri sareng saé komunikasi sareng konsumén. Anjeunna ngagaduhan pandangan anu saé kana bahan ubar Cina, sareng tiasa gancang ngartos pasar ..

Planting-Base-Manager1

Planting Base Manager

Pangalaman tanam 30 taun, ti saprak perusahaan urang ngadegkeun dasar taneman, anjeunna parantos tanggel waler pikeun ngatur produksi dasar taneman, ngawaskeun susunan sareng palaksanaan rencana produksi, ngawasa tumuh hérbal cina dina sagala rupa ..

Planting Base Manager

Manajer Produksi: Eric Xie

Langkung ti dalapan taun pangalaman dina produksi bahan ubar Cina sareng kadaharan kaséhatan, sareng nyebarkeun sababaraha jurnal ngeunaan kumaha ningkatkeun épisiensi produksi. Anjeunna jawab manajemén tanaga, produksi, alat-alat sareng kaamanan ..

Yiling He

Manajer P&P: Yiling He

9 taun bahan pangobatan Cina pangalaman dina P&P, Panilitian ngeunaan téknologi ngolah potongan ramuan ubar Cina sareng nyiapkeun potongan dekok. Anjeunna mingpin tim pikeun terus ngembangkeun produk perawatan kaséhatan anu anyar.

QC manager

Manajer QC

Anjeunna gaduh Sértipikat Pamariksaan. Ngalaksanakeun pamariksaan pabrik dina sadaya bahan baku perusahaan urang pikeun mastikeun yén bahan baku anu ngiringan produksi sareng ngolah mangrupikeun produk anu mumpuni. Ngadamel rékaman pamariksaan sareng ngabentuk laporan pamariksaan kualitas pikeun mastikeun yén ngan ukur produk anu mumpuni ..


Ninggalkeun Pesen Anjeun:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen Anjeun:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami.