page_banner

Tim Kita

Monica Wang

Sales Manager: Monica Wang

Gelar Sarjana, jurusan bisnis Inggris, duwe sertifikat Cambridge BEC sing luwih dhuwur, mahir ing basa Inggris, pengalaman 11 taun ing perdagangan internasional. Dheweke wis paham karo proses bisnis perdagangan luar negeri lan ahli komunikasi karo para pelanggan. Dheweke wis ngerti babagan bahan obat-obatan Tionghoa, lan bisa ngerti pasar kanthi cepet ..

Planting-Base-Manager1

Manager Base Planting

Pengalaman nandur 30 taun, wiwit perusahaan kita nggawe basis tanduran, dheweke wis tanggung jawab ngatur produksi pangkalan tanduran, ngawasi pengaturan lan implementasine rencana produksi, ngatasi tuwuhing tanduran China ing macem-macem ..

Planting Base Manager

Manajer Produksi: Eric Xie

Luwih saka wolung taun pengalaman ngasilake produksi obat-obatan Cina lan panganan kesehatan, lan nerbitake sawetara jurnal babagan cara ningkatake efisiensi produksi. Dheweke tanggung jawab kanggo manajemen personel, produksi, peralatan lan keamanan ..

Yiling He

Manajer R&D: Yiling He

Pengalaman bahan obat Tionghoa 9 taun ing R&D, Sinau babagan teknologi pangolahan potongan decoction obat-obatan Tiongkok lan nyiyapake potongan dekok. Dheweke ndadékaké tim kanggo terus ngembangake produk perawatan kesehatan anyar.

QC manager

Manager QC

Dheweke duwe Certificate of Inspection. Nindakake inspeksi pabrik ing kabeh bahan baku perusahaan kita kanggo mesthekake yen bahan baku sing mlebu produksi lan pangolahan minangka produk sing berkualitas. Gawe cathetan inspeksi lan wenehi laporan inspeksi kualitas kanggo mesthekake mung produk sing nduweni kualifikasi ..


Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.

Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.