page_banner

Ekipi ynë

Monica Wang

Menaxhere e Shitjeve: Monica Wang

Diplomë Bachelor, diploma ishte anglisht biznesi, zotëron çertifikata të larta Cambridge BEC, të aftë në anglisht, 11 vjet përvojë në tregtinë ndërkombëtare. Ajo është e njohur me procesin e biznesit të tregtisë së jashtme dhe e mirë në komunikimin me klientët. Ajo ka një pasqyrë të mprehtë në materialet medicinale kineze dhe mund ta kuptojë shpejt tregun.

Planting-Base-Manager1

Menaxheri i Bazës së Mbjelljes

30 vjet përvojë mbjelljeje, që kur kompania jonë themeloi bazën e mbjelljes, ai ka qenë përgjegjës për organizimin e prodhimit të bazës së mbjelljes, mbikëqyrjen e rregullimit dhe zbatimit të planit të prodhimit, duke zotëruar rritjen e bimëve kineze në të ndryshme ..

Planting Base Manager

Drejtori i Prodhimit: Eric Xie

Më shumë se tetë vjet përvojë në prodhimin e materialeve medicinale kineze dhe ushqimit të shëndetshëm, dhe botuar disa revista rreth asaj se si të përmirësojmë efikasitetin e prodhimit. Ai është përgjegjës për menaxhimin e personelit, prodhimin, pajisjet dhe sigurinë.

Yiling He

Menaxheri i R&D: Yiling He

Përvojë 9 vjeçare e materialeve medicinale kineze në R&D, Studim mbi teknologjinë e përpunimit të copave të zierjes së mjekësisë kineze dhe përgatitjen e copave të zierjes. Ajo drejton ekipin për të zhvilluar vazhdimisht produkte të reja të kujdesit shëndetësor.

QC manager

Menaxher i QC

Ai zotëron Certifikatën e Inspektimit. Kryeni inspektimin e fabrikës në të gjitha lëndët e para të kompanisë sonë për të siguruar që lëndët e para që hyjnë në prodhim dhe përpunim janë produkte të kualifikuara. Bëni regjistra inspektimi dhe formoni raportin e inspektimit të cilësisë për të siguruar që vetëm produktet e kualifikuara ..


Lini mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni.

Lini mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni.