asdadas

Нашиот тим

Monica Wang

Менаџер за продажба: Моника Ванг

Дипломиран, главен бизнис англиски, поседува Cambridge BEC Higher сертификати, умешен англиски јазик, 11 години искуство во меѓународна трговија.Таа е запознаена со надворешно-трговскиот бизнис процес и добра во комуникацијата со клиентите.Таа има остар увид во кинеските медицински материјали и може брзо да го разбере пазарот.

Planting-Base-Manager1

Раководител на база на садење

30 години искуство во садење, откако нашата компанија ја формираше базата за садење, тој е одговорен за организирање на производството на базата за садење, надгледување на уредувањето и спроведувањето на планот за производство, совладување на растот на кинеските билки во различни..

Planting Base Manager

Менаџер на продукција: Ерик Кси

Повеќе од осум години искуство во производството на кинески медицински материјали и здрава храна, и објавени неколку списанија за тоа како да се подобри ефикасноста на производството.Тој е одговорен за управување со персоналот, производството, опремата и безбедноста..

Yiling He

Менаџер за истражување и развој: Јилинг Хе

9 години искуство со кинески медицински материјали во истражување и развој, проучување на технологијата на обработка на парчиња лушпа од кинеска медицина и подготовка на парчиња лушпа.Таа го води тимот за континуирано развивање на нови производи за здравствена заштита.

QC manager

Менаџер за КК

Тој поседува уверение за инспекциски надзор.Извршете фабричка проверка на сите суровини на нашата компанија за да се осигурате дека суровините што влегуваат во производството и преработката се квалификувани производи.Направете евиденција за инспекција и формирајте извештај за проверка на квалитетот за да се осигурате дека само квалификуваните производи..


Оставете ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја.

Оставете ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја.