page_banner

Produk

Obat hérbal cina fruktus chaenomeles speciosa mu gua ramuan kanggo dijual

Chaenomeles Speciosa (木瓜, quince cina, fructus chaenomelis, mu gua, chaenomeles) ngarujuk kana buah kuis kembangan Cina, disebat mugua (buah kai); éta henteu kedah bingung sareng barang anu dijual di pasar dahareun oriental salaku mugua, nyaéta pepaya biasa. Pikeun ubar hérbal Cina, buah garing, asak tina Chaenomeles speciosa dipilih.

Detil Produk

Tanda Produk

Naon Chaenomeles Speciosa?

Chaenomeles Speciosa mangrupikeun buah anu mulia kalayan nilai pangwangunan anu hébat, anu ngandung ubar, didahar, kaséhatan sareng nilai hias. Éta ngagaduhan ranté industri anu panjang, rohangan ékspor anu ageung sareng prospek anu lega. Kusabab jaman baheula pikeun kembang sareng tangkalna pikeun ditingali, buah pikeun ubar, sareng kualitas saé dunya, janten kasohor salaku ubar hérbal Cina asli. Numutkeun ka China Shanghai Institute of Medicines sareng unit sanés tekad gabungan, Chaenomeles Speciosa tiasa ningkatkeun fungsi imunitas manusa, ngagaduhan asam olénolik pikeun baktisida spéktrum lega, sareng ngagaduhan pangaruh hambatan anu kuat pikeun typhoid, disentri bacillus sareng staphylococcus emas.

Panjelasan Produk

Ngaran Cina 木瓜
Pin Yin Nami Mu Gua
Ngaran Inggris Chaenomeles Speciosa
Ngaran Latin Fructus Chaenomelis
Ngaran Botani Chaenomeles speciosa (Manis) Nakai
Ngaran séjén Quince Cina, fructus chaenomelis, mu gua, chaenomeles
Penampilan Buah coklat semu beureum
Ambu sareng Rasa Seueur bau seungit sareng raos haseum
Spésifikasi Sapinuhna, irisan, bubuk (Kami ogé tiasa nimba upami anjeun peryogi)
Bagéan Dipaké Buah
Hirup rak 2 taun
Panyimpenan Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ngajauhan cahaya anu kuat
Pangiriman Ku Laut, Udara, Ekspres, Karéta
q

Mangpaat Chaenomeles Speciosa

1. Chaenomeles Speciosa ngagampangkeun nyeri otot, sapertos nyeri taktak;

2. Chaenomeles Speciosa ningkatkeun napsu sareng ngaleungitkeun pencernaan;

3. Chaenomeles Speciosa ngagampangkeun ingetan cai dina anggota awak handap;

4. Chaenomeles Speciosa tiasa ngabéréskeun dampness pikeun nyaluyukeun burih;

5. Chaenomeles Speciosa tiasa ngaleungitkeun angin-beueus, tendon sooth sareng ngaktipkeun collaterals.   

a3
Why(1)
  • Ninggalkeun Pesen Anjeun:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami.