page_banner

Produk

Obat herbal China fruktus chaenomeles speciosa mu gua ramuan didol

Chaenomeles Speciosa (木瓜, quince Tionghoa, fructus chaenomelis, mu gua, chaenomeles) nuduhake woh-wohan kembang quince China, sing diarani mugua (woh kayu); mesthine ora bakal bingung karo barang sing didol ing pasar panganan Timur kaya mugua, yaiku papaya biasa. Kanggo obat herbal China, woh-wohan sing wis mateng saka Chaenomeles speciosa dipilih.

Detail Produk

Tag Produk

Apa Chaenomeles Speciosa?

Chaenomeles Speciosa minangka woh-wohan larang regane kanthi nilai pangembangan sing gedhe, yaiku obat, bisa dipangan, kesehatan lan nilai hias. Nduwe rantai industri sing dawa, papan ekspor sing gedhe lan prospek sing jembar. Wiwit jaman biyen yaiku kembang lan wit kanggo dideleng, woh kanggo obat, lan kualitas jagad sing apik banget, dadi misuwur dadi obat herbal nasional Cina asli. Miturut Institut Obat-obatan China Shanghai lan tekad gabungan unit liyane, Chaenomeles Speciosa bisa ningkatake fungsi kekebalan awak manungsa, duwe asam olenolik kanggo bakterisida spektrum luas, lan duweni efek penghambat sing kuat kanggo typhoid, bacillus disentri lan staphylococcus emas.

Katrangan Produk

Jeneng Cina 木瓜
Pin Jeneng Yin Mu Gua
Jeneng Inggris Chaenomeles Speciosa
Jeneng Latin Fructus Chaenomelis
Jeneng Botani Chaenomeles speciosa (Manis) Nakai
Jeneng liya Quince Cina, fructus chaenomelis, mu gua, chaenomeles
Penampilan Woh coklat semu abang
Mambu lan Rasa Mambu sing rada wangi lan rasa asem
Spesifikasi Utuh, irisan, bubuk (Kita uga bisa ngekstrak yen sampeyan butuh)
Part Digunakake Woh
Umur rak 2 taun
Panyimpenan Simpen ing panggonan sing adhem lan garing, aja nganti cahya kuwat
Kiriman Liwat Laut, Udara, Ekspres, Sepur
q

Manfaat Chaenomeles Speciosa

1. Chaenomeles Speciosa nyuda rasa otot, kayata lara pundhak;

2. Chaenomeles Speciosa nambah nafsu makan lan nyuda gangguan pencernaan;

3. Chaenomeles Speciosa nyuda penylametan banyu ing perangan ngisor;

4. Chaenomeles Speciosa bisa ngatasi kelembapan kanggo nyelarasake weteng;

5. Chaenomeles Speciosa bisa ngilangi tendon angin sing lembab, sooth lan ngaktifake collaterals.   

a3
Why(1)
  • Ninggalake Pesen Sampeyan:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.