page_banner

Pesen CEO

CEO

Dear Friends,

Wilujeng sumping di halaman wéb Drotrong Chinese Herb Biotech Co., Ltd. Hatur nuhun kana perhatosan sareng dukungan anjeun. Abdi hoyong ngucapkeun salam hormat ka anjeun atas nama kolega kami.
Ti saprak 1995, Drotrong Chinese Herb Biotech Co., Ltd. parantos kalibet dina ngawangun ranté industri bumbu cina, anu kalebet bibit hérbal cina, penanaman, pamrosésan utami, pamrosésan anu jero, ékstrak hérbal sareng dagang. urang teras-terasan taat kana prinsip "ngembangkeun perusahaan, sadar kerjasama win-win, masihan sumbangan pikeun masarakat sareng manusa". Kami komitmen pikeun ngembangkeun industri ubar ramuan Cina kami kalayan sikep ilmiah, rajin, inovatif sareng ketat.

Ayeuna, kami parantos nyayogikeun produk anu berkualitas pikeun pabrik farmasi anu terkenal, pabrik kosmétik, sareng pabrik ekstrak pabrik di dalam sareng luar negeri, sareng kéngingkeun kapercayaan sareng pujian ti para nasabah. Kami terang kumaha pikeun minuhan tungtutan pasar sareng kami gaduh kapercayaan pikeun nyiptakeun solusi anu hadé sareng mastikeun yén solusi kami sapinuhna operasional, épisién fungsional sareng tetep fleksibel sepanjang waktos.

Salami 25 taun ka pengker, urang teras-terasan nyandak tanggung jawab sosial. Ieu mangrupikeun pilihan anu teu tiasa dihindari pikeun ngahontal pangwangunan anu berkelanjutan. Kami teras-terasan ngudag produk kualitas luhur, téknologi luhur sareng bakat profesional. Dina période anu anyar, kami bakal aktip ngajajah sareng ngarobih mode bisnis, tetep ngabaru sareng ngalakukeun kamajuan pikeun ngawujudkeun pamekaran berkelanjutan. Kami bakal méré kontribusi kana pamekaran industri farmasi sareng kaséhatan manusa.

Kuring ku ieu ngarepkeun pisan yén ku palanggan anyar sareng lami urang, hayu urang ciptakeun masa depan anu langkung saé babarengan!

v

Ninggalkeun Pesen Anjeun:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami.

Ninggalkeun Pesen Anjeun:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami.