page_banner

Пораки на извршниот директор

CEO

Драги пријатели,

Добредојдовте да ја посетите веб-страницата на Drotrong Chinese Herb Biotech Co., Ltd. Ви благодариме за вниманието и поддршката. Би сакал да ги изразам најискрените поздрави кон вас во име на нашите колеги.
Од 1995 година, Drotrong Chinese Herb Biotech Co., Ltd. е ангажирана во градењето на целиот индустриски ланец кинески билки, кои вклучуваат кинески билки расад, садење, примарна обработка, длабока обработка, екстракција на билки и трговија. ние секогаш се придржуваме кон принципот „развој на претпријатието, реализирање на добитна соработка, давање придонес за општеството и човечките суштества“. Ние се обврзуваме да ја развиваме нашата индустрија за кинески лековити билки со научни, вредни, иновативни и ригорозни ставови.

Во моментов, ние обезбедуваме висококвалитетни производи за познати фармацевтски фабрики, производители на козметика и фабрики за растителни екстракти во домашни и странски држави и освојуваме доверба и пофалби од нашите клиенти. Ние знаеме како да ги исполниме побарувањата на пазарот и имаме доверба да направиме одлично решение и да обезбедиме нашите решенија да бидат целосно оперативни, ефикасно функционални и да останат флексибилни во секое време.

Во текот на изминатите 25 години, ние секогаш ги преземавме нашите општествени одговорности. Ова е неизбежен избор за да се постигне одржлив развој. Ние постојано извршуваме производи со висок квалитет, висока технологија и професионални таленти. Во новиот период, ние активно ќе го истражуваме и менуваме деловниот режим, ќе продолжиме да иновираме и да напредуваме за да оствариме одржлив развој. Makeе дадеме свој придонес во развојот на фармацевтската индустрија и здравјето на луѓето.

Со ова искрено се надевам дека заедно со нашите нови и стари клиенти, заедно да создадеме подобра иднина!

v

Оставете ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја.

Оставете ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја.