page_banner

Pesen CEO

CEO

Para Kanca,

Sugeng rawuh ing situs web Drotrong Chinese Herb Biotech Co., Ltd. Matur suwun amarga wis menehi perhatian lan dhukungan. Aku ngaturake panjelasan kanthi tulus marang sampeyan tumrap kanca kolega.
Wiwit taun 1995, Drotrong Chinese Herb Biotech Co., Ltd. wis melu nyipta industri rempah-rempah herbal China, kalebu bibit ramuan, nandur, ngolah utama, ngolah jero, ngekstrak herbal lan dagang. kita mesthi netepi prinsip "ngembangake perusahaan, nyadari kerja sama win-win, menehi kontribusi kanggo masyarakat lan manungsa". Kita duwe komitmen kanggo ngembangake industri obat ramuan Tiongkok kanthi sikap ilmiah, rajin, inovatif lan kaku.

Saiki, kita wis nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo pabrik farmasi, pabrik kosmetik kondhang, lan pabrik ekstrak pabrik ing njero negeri lan luar negeri, lan entuk kapercayan lan pujian saka para pelanggan. Kita ngerti kepiye carane memenuhi panjaluk pasar lan kita duwe kapercayan kanggo nggawe solusi sing apik banget lan njamin manawa solusi kita operasional, fungsional kanthi efisien lan tetep fleksibel ing kabeh wektu.

Sajrone 25 taun kepungkur, kita mesthi nindakake tanggung jawab sosial. Iki minangka pilihan sing ora bisa dihindari kanggo entuk pembangunan berkelanjutan. Kita terus-terusan ngupayakake produk bermutu, teknologi tinggi lan bakat profesional. Ing periode anyar, kita bakal aktif njelajah lan ngganti mode bisnis, terus inovasi lan nggawe kemajuan kanggo mujudake pembangunan berkelanjutan. Kita bakal menehi sumbangan kanggo pangembangan industri farmasi lan kesehatan manungsa.

Muga-muga kanthi tulus, muga-muga karo para pelanggan anyar lan lawas, ayo nggawe masa depan sing luwih apik!

v

Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.

Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.