page_banner

Mesazhet e CEO

CEO

Të dashur miq,

Mirë se vini të vizitoni faqen e internetit të Drotrong Chinese Herb Biotech Co., Ltd. Faleminderit për vëmendjen dhe mbështetjen. Unë do të doja të shprehja respektet e mia më të sinqerta për ju në emër të kolegëve tanë.
Që nga viti 1995, Drotrong Chinese Herb Biotech Co, Ltd ka qenë e angazhuar në ndërtimin e një zinxhiri të tërë industrie të bimëve kineze, të cilat përfshijnë filizat e bimëve kineze, mbjelljen, përpunimin primar, përpunimin e thellë, nxjerrjen dhe tregtimin e bimëve. ne gjithmonë i përmbahemi parimit "zhvillimi i ndërmarrjeve, realizimi i bashkëpunimit fitimprurës, dhënia e kontributeve për shoqërinë dhe qeniet njerëzore". Ne angazhohemi të zhvillojmë industrinë tonë të ilaçeve kineze me qëndrime shkencore, të zellshme, inovative dhe rigoroze.

Aktualisht, ne kemi ofruar produkte me cilësi të lartë për fabrikat e njohura farmaceutike, prodhuesit e kozmetikës dhe fabrikat e ekstraktit të bimëve në vend dhe jashtë vendit, dhe të fitojmë besimin dhe lavdërimet nga klientët tanë. Ne e dimë se si të plotësojmë kërkesat e tregut dhe kemi besim për të bërë një zgjidhje të shkëlqyeshme dhe për të siguruar që zgjidhjet tona të jenë plotësisht funksionale, me efektshmëri funksionale dhe të qëndrojnë fleksibile në çdo kohë.

Gjatë 25 viteve të fundit, ne gjithmonë kemi marrë përgjegjësitë tona shoqërore. Kjo është zgjedhja e pashmangshme për të arritur një zhvillim të qëndrueshëm. Ne jemi vazhdimisht duke ndjekur produkte me cilësi të lartë, teknologji të lartë dhe talente profesionale. Në periudhën e re, ne do të eksplorojmë dhe ndryshojmë në mënyrë aktive mënyrën e biznesit, të vazhdojmë të bëjmë inovacione dhe të bëjmë progres për të realizuar një zhvillim të qëndrueshëm. Ne do të japim kontributin tonë në zhvillimin e industrisë farmaceutike dhe shëndetin e qenieve njerëzore.

Me këtë sinqerisht shpresoj që me klientët tanë të rinj dhe të vjetër, le të krijojmë së bashku një të ardhme më të mirë!

v

Lini mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni.

Lini mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni.