Përgjegjësia jonë

Mbrojtjen e mjedisit

Baza jonë e mbjelljes përdor pleh organik natyral dhe fabrika e prodhimit ka një strukturë të avancuar të depozitimit të ujërave të zeza, e cila plotëson standardet e pranimit të mbrojtjes së mjedisit.

Inovacioni

Ne punojmë me ekspertë kinezë në institutet e kërkimit shkencor për të zhvilluar specie të reja epimedium me pastërti të lartë të ikarinës.

Trajnim & Mbështetje

Me gamën tonë të kurseve të trajnimit për punonjësit tanë, ne sigurojmë që punonjësit tanë të jenë të trajnuar mirë për punët e tyre dhe të jenë të suksesshëm në atë që bëjnë.

Punonjësit

Të gjithë punonjësit mbajnë maska ​​​​dhe kostum sigurie gjatë prodhimit.Kushtojini vëmendje shëndetit të punonjësve dhe organizoni ekzaminimin fizik çdo vit.

Pergjegjesi sociale

Drotrong i kushton vëmendje përgjegjësisë sociale.Ne bëmë donacione për tërmetet, u dhuruam njerëzve të varfër barishte kineze, dhuruam materiale mbrojtëse për Covid-19, etj. Do të marrim gjithmonë përgjegjësi të përbashkëta për shqetësimin e shoqërisë.


Lini Mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni.