page_banner

Tanggung jawab Kita

Resposibilitas Kita

Perlindhungan Lingkungan

Dasar tanduran kita nggunakake pupuk organik alami, lan pabrik produksi duwe fasilitas pembuangan limbah maju, sing memenuhi standar panrima perlindungan lingkungan.

Inovasi

Kita kerja bareng para ahli Tionghoa ing institusi riset ilmiah kanggo ngembangake spesies epimedium anyar kanthi kemurnian icariine sing akeh.

Trainging & Dhukungan

Kanthi macem-macem kursus pelatihan kanggo para karyawan, kita mesthekake manawa karyawan wis terlatih kanthi apik kanggo pakaryan lan sukses ing apa sing ditindakake.

Pegawe

Kabeh karyawan nganggo topeng lan setelan safety sajrone produksi. Payangi kesehatan karyawan lan atur ujian fisik saben taun.

Tanggung jawab Sosial

Drotrong nggatekake tanggung jawab sosial. Kita nindakake sumbangan gempa bumi, nyumbang wong-wong miskin herbal China, nyumbang bahan proteksi kanggo koval-19, lsp. Kita bakal tetep tanggung jawab kanggo keprihatinan masarakat.


Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.

Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.