Наша одговорност

Заштита на животната средина

Нашата база за садење користи природно органско ѓубриво, а производствената фабрика има напреден капацитет за отстранување на отпадни води, кој ги исполнува стандардите за прифаќање за заштита на животната средина.

Иновации

Работиме со кинески експерти во научно-истражувачки институти за да развиеме нови видови на епимедиум со висока чистота на икариин.

Обука и поддршка

Со нашата палета на курсеви за обука за нашите вработени, ние гарантираме дека нашите вработени се добро обучени за нивните работни места и се успешни во она што го работат.

Вработените

Сите вработени носат маски и заштитно одело за време на производството.Внимавајте на здравјето на вработените и организирајте физички преглед секоја година.

Социјална одговорност

Дротронг обрнете внимание на општествената одговорност.Направивме донации за земјотреси, дониравме кинески билки за сиромашните луѓе, дониравме заштитни материјали за ковид-19 итн. Секогаш ќе преземеме заедничка одговорност за грижата на општеството.


Оставете ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја.