page_banner

Profili i Kompanisë

zc

Që nga viti 1995, Drotrong Chinese Herb Biotech Co, Ltd ka qenë e angazhuar në ndërtimin e një zinxhiri të tërë të industrisë së bimëve kineze, të cilat përfshijnë bimë kineze filiz, mbjellje, përpunim primar, përpunim të thellë, nxjerrje dhe tregtim të bimëve.

Me zhvillimin e kompanisë sonë, ne kemi krijuar bazën e mbjelljes dhe bazën e prodhimit të bimëve kineze. Kompania jonë operon në përputhje të plotë me rregulloret e GACP. I gjithë procesi i mbjelljes, mbjelljes, përpunimit primar, ruajtjes dhe logjistikës së materialeve medicinale kineze mund të gjurmohet për të siguruar cilësinë e produktit tonë. Për bazën e mbjelljes, ne kemi Epimedium, Cortex Phellodendri, Polygonatum Sibiricum, Saussurea Costus e kështu me radhë, i cili mbulon më shumë se 20 milion metra katrorë. Për bazën e prodhimit, ne kemi dy fabrika të përpunimit primar dhe një fabrikë të nxjerrjes së bimëve që mbulojnë mbi 60,000 metra katrorë. Ne planifikojmë të ndërtojmë një fabrikë të re për nxjerrjen e bimëve dhe fabrikën e produkteve të kujdesit shëndetësor brenda tre vjetësh.

Epimedium është bari kryesor i kompanisë sonë për zhvillim. Tani kemi 12 milion metra katrorë baza të fidanëve dhe mbjelljeve epemedium. Të gjitha bazat tona të fidanëve dhe mbjelljeve veprojnë në përputhje të plotë me rregulloret e GACP. Epimediumi ynë është një specie e re premium dhe e shkëlqyeshme me pastërti të lartë të ikarinës, e cila studiohet nga kompania jonë dhe ekspertët kinezë në institutet e kërkimit shkencor mbi 10 vjet. Ne synojmë të bëhemi furnizuesi më i madh në botë i lëndëve të para, ekstrakteve dhe produkteve të gatshme epimedium brenda pesë vjetësh.
Ne shesim produktet tona në të gjithë fjalën, të tilla si Amerika, Kanada, Spanja, Japonia, Koreja e Jugut, Malajzia, Afrika e Jugut, etj. dhe ne kemi një reputacion të mirë në tregun ndërkombëtar.

Parimi i ndërmarrjes së Drotrong është "së pari cilësia, së pari konsumatori". Ne i mirëpresim klientët nga e gjithë bota për të bashkëpunuar me ne për të arritur një situatë të favorshme!

Baza e Mbjelljes dhe Fabrika

 • Epimedium Planting Base

  Fabrika

 • Epimedium Planting Base

  Fabrika

 • Epimedium Planting Base

  Përpunimi

 • Epimedium Planting Base

  Nxjerrja

 • Epimedium Planting Base

  Baza e mbjelljes

 • Epimedium Planting Base

  Hulumtimi dhe zhvillimi


Lini mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni.

Lini mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni.