page_banner

Profil Perusahaan

zc

Wiwit taun 1995, Drotrong Chinese Herb Biotech Co., Ltd. wis melu nyipta rantaman industri ramuan jamu Tionghoa, sing kalebu bibit ramuan, nandur, ngolah utama, ngolah jero, ngekstrak herbal lan dagang.

Kanthi pangembangan perusahaan, kita wis nyiyapake basis taneman lan basis produksi herbal Cina. Perusahaan kita makarya kanthi tundhuk marang peraturan GACP. Proses wutuh bibit, taneman, pangolahan utama, panyimpenan lan logistik bahan-bahan pangobatan Tionghoa bisa ditliti kanggo njamin kualitas produk. Kanggo dhasar tanduran, kita duwe Epimedium, Cortex Phellodendri, Polygonatum Sibiricum, Saussurea Costus lan liya-liyane, sing nutupi luwih saka 20 yuta meter persegi. Kanggo basis produksi, kita duwe loro pabrik pangolahan utama lan siji pabrik ekstraksi herbal sing udakara 60.000 meter persegi. Kita arep nggawe pabrik ekstraksi herbal anyar lan pabrik produk perawatan kesehatan sajrone telung taun.

Epimedium minangka ramuan utama perusahaan kanggo pembangunan. Saiki kita duwe bibit epimedium 12 juta meter persegi lan basis tanduran. Kabeh basis bibit lan tanduran kita kabeh tundhuk marang peraturan GACP. Epimedium kita minangka spesies premium sing premium lan apik banget kanthi kemurnian icariine, sing ditliti dening perusahaan lan ahli China ing lembaga panelitian ilmiah luwih saka 10 taun. Kita pinuju dadi pemasok bahan baku epimedium, ekstrak, lan produk jadi paling gedhe ing jagad iki sajrone limang taun.
Kita adol produk menyang kabeh tembung, kayata Amerika, Kanada, Spanyol, Jepang, Korea Selatan, Malaysia, Afrika Selatan, lsp. lan kita entuk reputasi apik ing pasar internasional.

Prinsip perusahaan Drotrong yaiku "kualitas dhisik, dhisik pelanggan". Kita nampani pelanggan saka kabeh penjuru dunia kanggo kerja sama karo kita kanggo entuk kahanan win-win!

Pangkalan Tanaman & Pabrik

  • Epimedium Planting  Base

    Pabrik

  • Epimedium Planting  Base

    Pabrik

  • Epimedium Planting  Base

    Pangolahan

  • Epimedium Planting  Base

    Ngekstrak

  • Epimedium Planting  Base

    Dasar tanduran

  • Epimedium Planting  Base

    Riset lan pangembangan


Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.

Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.