asdadas

Профил на компанијата

zc

Од 1995 г, Drotrong Chinese Herb Biotech Co., Ltd. се занимава со изградба на цела индустриска синџир на кинески билки, која вклучува расад, садење, примарна обработка, длабока обработка, екстракција и тргување на билки од кинески билки.

Со развојот на нашата компанија, воспоставивме база за садење и производствена база на кинески билки.Нашата компанија работи во целосна согласност со GACP регулативите.Целиот процес на садење, садење, примарна обработка, складирање и логистика на кинески медицински материјали може да се следи за да се обезбеди квалитетот на нашиот производ.За подлогата за садење ги имаме Epimedium, Cortex Phellodendri, Polygonatum Sibiricum, Saussurea Costus и така натаму, која зафаќа повеќе од 20 милиони квадратни метри.За производствената база, имаме две фабрики за примарна преработка и една фабрика за екстракција на билки кои покриваат над 60.000 квадратни метри.Планираме да изградиме нова фабрика за екстракција на билки и фабрика за здравствени производи во рок од три години.

Епимедиум е клучната билка за развој на нашата компанија.Сега имаме 12 милиони квадратни метри подлоги за садници и садници.Сите наши бази за садници и садење работат во целосна согласност со прописите на GACP.Нашиот епимедиум е врвен и одличен нов вид со висока чистота на икариин, кој го проучуваат нашата компанија и кинеските експерти во научно-истражувачките институти повеќе од 10 години.Наша цел е да станеме најголемиот светски снабдувач на епимедиум суровини, екстракти и готови производи во рок од пет години.
Ние ги продаваме нашите производи на целиот збор, како што се Америка, Канада, Шпанија, Јапонија, Јужна Кореја, Малезија, Јужна Африка итн.и добиваме добра репутација на меѓународниот пазар.

Принципот на компанијата на Дротронг е „квалитетот на прво место, на прво место клиентот“.Ги поздравуваме клиентите од целиот свет да соработуваат со нас за да постигнеме победничка ситуација!

База и фабрика за садење

 • Epimedium Planting Base

  Фабрика

 • Epimedium Planting Base

  Фабрика

 • Epimedium Planting Base

  Обработка

 • Epimedium Planting Base

  Извлекување

 • Epimedium Planting Base

  Основа за садење

 • Epimedium Planting Base

  Истражување и развој


Оставете ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја.

Оставете ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја.