asdadas

Tala Fou

NEW YORK, Ian. 3, 2022 /PRNewswire/ -- O loʻo matauina e le maketi o vailaʻau o le lalolagi le faʻatupulaia tele i Asia.O atunuu e pei o Saina, Iapani, ma Initia o loʻo tulaʻi mai e avea ma maketi faʻapitoa mo vailaʻau.Millennials i le itulagi o loʻo faʻaalia le manaʻomia tele mo meaʻai ma meaʻai taumafa.E le gata i lea, o le faʻatupulaia o le aofaʻi o tagata faʻatau e faʻalagolago i luga o le initaneti mo faʻamatalaga e uiga i taumafa paleni ma meaʻai e mafua ai se suiga mai suʻesuʻega faʻafomaʻi ma togafitiga agai i le taumafaina o vailaʻau.E le gata i lea, o le faʻateleina o faleoloa faʻatau atu o loʻo faʻatau atu vailaʻau o loʻo faʻatupuina ai avanoa fou mo tagata taʻalo maketi

cdc

Lipoti o maketi vailaʻau faʻamaʻi o loʻo aofia ai faʻamatalaga i luga o faiga tetele, faʻauluuluga autu o le tuputupu aʻe, ma luitau e aʻafia ai le tuputupu aʻe atoa o le maketi.O mea e faʻaleleia ai le puipuia o vailaʻau o loʻo faʻamoemoeina e iai se aʻafiaga lelei i le tuputupu aʻe o le maketi vailaʻau i le taimi o faʻataʻitaʻiga.O le tele o laau afu e tetee i pathogens.O le mea lea e aoga ai fualaau oona i le tetee atu i siama eseese, e aofia ai siama, siama, anufe, ma bug.O le tele o suʻesuʻega na faia e tagata suʻesuʻe i le salafa o le kelope ua faʻamaonia ai le aoga o vailaʻau i le faʻaleleia o le puipuiga o le tino ma faʻaitiitia ai le avanoa e atiaʻe ai faʻamaʻi eseese ma tulaga faʻafomaʻi.O lenei faʻatasi ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o loʻo faʻamalosia le tuputupu aʻe o le maketi.

E suʻesuʻe e Technavio le maketi e ala i oloa (capsules ma tablets, powders, extracts, syrups, ma isi) ma faʻafanua (Asia, Amerika i Matu, Europa, ma MEA).

cdscs

oloa, capsules ma tablets e fa'atatau mo le tele o fa'atauga i le maketi i le 2021. E saogalemu, maua i tau maualalo, ma e faigofie ona fa'atinoina.O le faʻatupulaia o maketi i le vaega e faʻamoemoe e taua tele i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.

I fa'afanua, Asia o le a resitalaina le maualuga o le tuputupu a'e.O le itulagi o loʻo umia nei le 42% o le maketi o le lalolagi.O le maketi o le a molimauina le tuputupu ae vave i Asia nai lo isi itulagi.

O lenei lipoti o loʻo tuʻuina atu ai se faʻamatalaga auiliili o le maketi e ala i le suʻesuʻega, faʻasologa, ma le aofaʻi o faʻamatalaga mai le tele o faʻapogai e ala i se auiliiliga o faʻamaufaʻailoga autu.


Taimi meli: Ian-15-2022

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.