asdadas

Nyheter

NEW YORK, 3. januar 2022 /PRNewswire/ -- Det globale urtemedisinmarkedet observerer betydelig vekst i Asia.Land som Kina, Japan og India dukker opp som potensielle markeder for urtemedisiner.Millennials i regionen viser betydelig etterspørsel etter diett- og ernæringsmatprodukter.Også en vekst i antall selvstyrte kunder som er avhengige av internett for informasjon om balansert kosthold og ernæring, resulterer i et skifte fra medisinsk diagnostikk og behandling mot inntak av urtemedisiner.I tillegg skaper utbredelsen av detaljbutikker som selger urtemedisin nye vekstmuligheter for markedsaktørene

cdc

urtemedisin markedsrapport dekker innsikt i store trender, viktige vekstdrivere og utfordringer som påvirker den generelle veksten i markedet.De immunforsterkende egenskapene til urtemedisin forventes å ha en positiv innvirkning på veksten i urtemedisinmarkedet i prognoseperioden.Mange urter er fiendtlige til patogener.Dette gjør urtemedisiner effektive i å bekjempe ulike bakterier, inkludert virus, bakterier, ormer og insekter.Flere studier utført av forskere over hele verden har vist at urtemedisiner er effektive for å forbedre immunforsvaret og redusere sjansene for å utvikle ulike sykdommer og medisinske tilstander.Dette kombinert med økende bevissthet fremmer veksten av markedet.

Technavio analyserer markedet etter produkt (kapsler og tabletter, pulver, ekstrakter, sirup og andre) og geografi (Asia, Nord-Amerika, Europa og MEA).

cdscs

produkt, kapsler og tabletter sto for maksimalt salg i markedet i 2021. De er trygge, tilgjengelige til en lavere pris, og kan enkelt administreres.Markedsveksten i segmentet forventes å være betydelig i prognoseperioden.

Geografisk sett vil Asia registrere maksimal vekst.Regionen har for tiden 42 % av den globale markedsandelen.Markedet vil oppleve raskere vekst i Asia enn i andre regioner.

Denne rapporten presenterer et detaljert bilde av markedet ved å studere, syntese og summere data fra flere kilder ved en analyse av nøkkelparametere.


Innleggstid: 15-jan-2022

Legg igjen din melding:

Skriv din melding her og send den til oss.