page_banner

Produk

Obat herbal sanchi radix notoginseng sanqi garing tcm

Notoginseng (三七, Pseudoginseng, San Qi, Radix Notoginseng, Sanchi, Tienchi ginseng, Panax notoginseng) ngrampungake stasis getih, mungkasi pendarahan, lan ngaktifake getih lan nyuda rasa nyeri.

Detail Produk

Tag Produk

Apa sing diarani Notoginseng?

Notoginseng minangka bahan obat tradisional Tionghoa sing misuwur. Obat iki umume efek promosi sirkulasi getih lan ngilangi stasis getih, sing bisa ningkatake sirkulasi getih paru-paru lokal. Notoginseng pait lan anget. Notoginseng duweni efek nyeri hemostasis, sing asipat Band-Aid. Panax notoginseng minangka obat sing apik sing umum digunakake ing departemen luka, aplikasi internal lan eksternal bisa uga. Panax notoginseng bisa digiling dadi bubuk utawa direndhem ing banyu. Notoginseng bisa digunakake kanggo penyakit jantung koroner, penyakit serebrovaskular lan liya-liyane. Sing paling penting yaiku ningkatake sinau lan memori, anti-tuwa lan liya-liyane. Obat tradisional Cina notoginseng uga wis digawe kabutuhan saben dina kayata pasta gigi kanggo entuk efek analgesik sing apik kanggo awak manungsa. Panax notoginseng luwih efektif kanggo para tuwa. 

Katrangan Produk

Jeneng Cina 三七
Pin Jeneng Yin San Qi
Jeneng Inggris Notoginseng
Jeneng Latin Radix Notoginseng
Jeneng Botani  Panax pseudo-ginseng Tembok. var notoginseng (Burkill) Hoo & Tseng
Jeneng liya Pseudoginseng, Sanchi, Tienchi ginseng, Panax notoginseng
Penampilan Permukaan sing atos lan atos, alus kanthi perangan ijo ijo utawa kekuningan
Mambu lan Rasa Mambu entheng, pisanan pait banjur rasane legi
Spesifikasi Wutuh, bubuk (Kita uga bisa ngekstrak yen sampeyan butuh)
Part Digunakake ROOT lan rimpang
Umur rak 2 taun
Panyimpenan Simpen ing panggonan sing adhem lan garing, aja nganti cahya kuwat
Kiriman Liwat Laut, Udara, Ekspres, Sepur
q

Wuku Notoginseng

1.Notoginseng bisa ngilangi gejala getihen.

2.Notoginseng bisa menehi nutrisi lan nguatake awak.

3.Notoginseng bisa mbantu proses pemulihan asil saka ciloko internal utawa eksternal kanthi ngilangi pembengkakan lan rasa nyeri.

4
Why(1)

Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.