page_banner

Produk

Jampi garing semen armeniacae amarum keren almond pahit

Bitter Almond (苦 杏仁, mani armeniacae, mani armeniacae amarum, kacang almond pahit) minangka macem-macem kacang almond sing biasa lan manis. Almond pahit ngemot jejak asam prusia - uga dikenal minangka asam hidrokyanat - ing kahanan mentah.

Detail Produk

Tag Produk

Apa sing diarani Almond Bitter?

Almond pait minangka bahan apricot tanduran mawar sing wis garing. Panen woh sing wis diwasa ing musim panas, copot cangkang pulp lan inti, jupuk wiji, garing. Almond pait iku pait, anget, racun cilik, ing paru-paru, usus gedhe, kanthi batuk, asma, nyuda efek pencahar usus. Ing klinik, bisa ngobati batuk adhem, asring digunakake nganggo godhong sapir lan pinellia pinellia. Almond pahit uga bisa digunakake kanggo ngobati batuk sing panas banget, kanthi godhong murbei lan krisan. Almond pahit uga bisa digunakake kanggo ngobati batuk panas paru-paru, asring nganggo gypsum, anemarthrocyte lan obat-obatan liyane.

Katrangan Produk

Jeneng Cina 杏仁
Pin Jeneng Yin Ku Xing Ren
Jeneng Inggris Wiji Apricot Pait
Jeneng Latin Semen Armeniacae Amarae
Jeneng Botani 1. Prunus armeniaca L. var. ansu Maxim.

2. Prunus sibirica L.

3. Prunus mandshurica (Maxim.) Koehne Prunus armeniaca L.

Jeneng liya  mani armeniacae, mani armeniacae amarum, wiji almond pahit
Penampilan Wiji mateng putih krem
Mambu lan Rasa Mambu entheng, aroma benzaidehida nalika diubengi banyu, rasa pait
Spesifikasi Utuh, irisan, bubuk (Kita uga bisa ngekstrak yen sampeyan butuh)
Part Digunakake Wiji mateng
Umur rak 2 taun
Panyimpenan Simpen ing panggonan sing adhem lan garing, aja nganti cahya kuwat
Kiriman Liwat Laut, Udara, Ekspres, Sepur
q

Wuku Almond Pait

1. Almond Pahit bisa ngatasi batuk lan dispnea;

2. Almond Pahit bisa nyemprotake usus kanggo ngendhokke usus;

3. Almond Pahit bisa ngatasi batuk lan kondisi panandhang asma. 

Ati-ati

1. Almond Pait ora bisa digunakake suwe banget.

7
Why2

Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.