page_banner

Produk

Jamu lophatherum herbal garing lan zhu ye tcm didol

Herb Lophatherum (竹叶, Dan Zhu Ye, gracile Lophatherum, Godhong lan Gagang Awi, Herba Lophatheri)ngilangake iritasi lan ngresiki panas. Kanggo lara tutuk lan permen karet amarga panas lan saluran jantung lan weteng. Mbusak panas lembab lan ningkatake kencing. Amarga ora bisa turu amarga iritasi panas.

Detail Produk

Tag Produk

Apa Herb Lophatherum?

Peran utama Lophatherum Herb yaiku mbantu nggayuh efek geni pembersih panas sing jelas. Kajaba iku, efek kajaba vexed lan diuretic uga apik banget. Umume digunakake kanggo ngobati demam sing disebabake amarga kahanan ngelak lan kuatir. Mesthine, yen ana lara tutuk utawa nyeri kemerahan ing abang utawa panas, lan liya-liyane, bisa nyoba ngatasi masalah kanthi njupuk herba lophatheri.

Katrangan Produk

Jeneng Cina 竹叶
Pin Jeneng Yin Dan Zhu Ye
Jeneng Inggris Herb Lophatherum
Jeneng Latin  Folium Mori
Jeneng Botani Herba Lophatheri
Liyane Name Gracile Lophatherum, Godhong Bambu lan Batang
Penampilan Godhong gedhe kanthi gagang cilik, tanpa oyot lan spica, kanthi warna ijo, cahya lan tekstur sing luwes
Mambu lan Rasa Mambu entheng, rasa hambar
Spesifikasi Wutuh, bubuk (Kita uga bisa ngekstrak yen sampeyan butuh)
Part Digunakake Batang lan godhong garing
Umur rak 2 taun
Panyimpenan Simpen ing panggonan sing adhem lan garing, aja nganti cahya kuwat
Kiriman Liwat Laut, Udara, Ekspres, Sepur
q

Wuku Herb Lofatherum

1. Herb Lofatherum bisa ngresiki panas lan ngilangi rasa resah lan nyebabake diuresis.

2. Herb Lofatherum bisa ngatasi lara sariawan lan kencing sing nglarani.

3. Herb Lofatherum bisa ngilangi gejala rasa ngelak terus-terusan sing nyebabake penyakit sing gegandhengan karo panas.

Ati-ati

1. Herb Lofatherum ora cocog kanggo wong sing kekurangan fisik lan adhem.

app
Why(1)

Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.