asdadas

Nūhou

3

1. Hoʻomaha i nā hōʻailona Menopausal

ʻO Estrogen kahi hormone steroid e pili ana i ka nui o nā hana o kou kino.I loko o nā wahine, ʻo kekahi o kāna mau hana nui ka hoʻomohala ʻana i nā hiʻohiʻona wahine a me ka hoʻoponopono ʻana i ke ʻano a me ke kaʻina menstrual.

I ka makahiki o ka wahine, emi iho ka hana o ka estrogen, a hiki ke alakai i na hoailona kino.

Eia nō naʻe, ua ʻike ʻia kahi loiloi 2018 ʻo ka ʻikepili o kēia manawa e pili ana i ka maikaʻi o ka lāʻau no kēia mau kumu ʻaʻole i hoʻoholo ʻia ma muli o ka nele o ka hoʻohālikelike ʻana o ka hoʻohui a me nā hoʻolālā haʻawina maikaʻi ʻole.

I kēia manawa, pono nā haʻawina i hoʻolālā maikaʻi ʻia e hoʻoholo inā he mālama palekana a maikaʻi hoʻi ʻo Pueraria no nā hōʻailona o ka menopause.

2. Paipai i ke ola o ka iwi

ʻO ka lawa ʻole o ka estrogen hiki ke alakaʻi i ka nalo iwi - ʻo ia ka pilikia olakino nui no nā wahine menopausal a postmenopausal.

ʻO kekahi noiʻi ʻē aʻe i loiloi i ka hopena o nā mea hoʻohui waha Kwao Krua i ka iwi iwi a me ka maikaʻi o nā monkey postmenopausal ma mua o 16 mahina.

Ua hōʻike ʻia nā hopena i ʻoi aku ka maikaʻi o ka mālama ʻana o ka hui Kwao Krua i ka iwi iwi a me ka maikaʻi ma mua o ka hui hoʻomalu.

Hōʻike kēia mau haʻawina holoholona ʻelua e pāʻani paha ʻo Kwao Krua i ka pale ʻana i ka osteoporosis.Eia nō naʻe, pono nā noiʻi hou e hoʻomaopopo inā hiki ke loaʻa nā hopena like i ke kanaka.

4

3.Hoʻomaikaʻi i ka hana Antioxidant

ʻO nā antioxidants nā mea hoʻohui kemika e hoʻemi ana i nā pae o ke kaumaha a me ka pōʻino oxidative i loko o kou kino, a hiki ke hoʻoulu i ka maʻi.

Ke hōʻike nei kekahi mau noiʻi hoʻāʻo ʻana he waiwai antioxidant paha ka Pueraria.

Hiki i nā pūhui Phytoestrogen i loaʻa i loko o ka mea kanu ke pāʻani i ka hoʻonui a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hana o kekahi mau antioxidants i loaʻa i loko o kou kino.

Hoʻokahi haʻawina i nā ʻiole estrogen-deficient i hoʻohālikelike ʻia i ka hopena o ka Pueraria extract a me nā mea hoʻohui estrogen synthetic i ka ʻike antioxidant i loko o ke ake a me ka ʻōpū.

ʻO ka mea hope loa, pono ka noiʻi hou aʻe e hoʻomaopopo i ka maikaʻi o Ge Gen no ka hōʻemi ʻana i ke kaumaha oxidative a me ka pale ʻana i ka maʻi i loko o ke kanaka.


Ka manawa hoʻouna: Mar-29-2022

Waiho i kāu memo:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou.