page_banner

Нашата историја

Нашата историја

Основана Сечуан Роуи ИМП. / EXP. Копродукции, ООД

Основана кооператива за садење Рова во округот Ксуанхан --- Кинеска компанија за садење билки

Засадувањето на Соссуреа чини 2,4 милиони квадратни метри

Основана Сечуан Дронтаи билни лекови копродукции, Ltd --- кинеска фабрика за преработка на хербални лекови

Засадување на Ризома Полигонати 800 илјади квадратни метри

Основана Sichuan Geeway Biopharma копродукции, ООД .--- Кинеска фабрика за преработка на лековити билки

Засадување на кортекс Фелодендри 1,8 милиони квадратни метри

Основана Drotrong кинеска билка биотехника копродукции, Ltd

Одгледување и садење Епимедиум Билка 15 милиони квадратни метри

Основана Сечуан Зелена шума биотехнологија копродукции, Ltd --- фабрика за екстракција на билки


Оставете ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја.