page_banner

Sejarah Kita

Sejarah Kita

Madeg Sichuan Roway IMP./EXP. Co., Ltd.

Koperasi Tanduran Rowa sing diadegake ing Kabupaten Xuanhan --- Perusahaan Tanduran Herbal Cina

Tanduran Saussurea regane 2,4 yuta meter persegi

Madeg Obat Herbal Drichai Sichuan Co, Ltd --- Pabrik pengolahan obat herbal China

Tanduran Rhizoma Polygonati 800 ewu meter persegi

Madeg Sichuan Geeway Biopharma Co., Ltd .--- Pabrik pangolahan obat herbal China

Tanduran Cortex Phellodendri 1,8 yuta meter persegi

Nggawe Drotrong Chinese Herb Biotech Co., Ltd.

Breeding and tanduran Epimedium Herb 15 yuta meter persegi

Nggawe Bioteknologi Hutan Hijau Sichuan Co., Ltd. --- Pabrik ekstrak herbal


Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.