page_banner

Produk

Obat-obatan garing farmasi astragalus oyot huang qi radix astragali

ROOT Astragalus (黄芪, Radix Astragali, Huang Qi, Bei Qi, Astragalus membranaceus, Milkvetch) nguatake Limpa, Weteng, qi lan getih lan mupangate sistem kekebalan awak. Riset wis nuduhake nyuda tekanan getih lan nambah daya tahan.

Detail Produk

Tag Produk

Apa ROOT Astragalus?

Root Astragalus minangka jinis obat herbal China. Astragalus uga bisa ngobati arthralgia lan sekuel stroke. Panaliten farmakologis modern nuduhake manawa Astragalus membranaceus duwe akeh fungsi kayata promosi metabolisme, nolak lemes, ningkatake sintesis protein ati, diuresis, nambah kontraksi miokardial, lan nolak arrhythmia. Astragalus duwe fungsi nglindhungi ati, diuresis, anti-tuwa lan nyuda tekanan getih. Root Astragalus minangka obat Cina sing apik banget. Iki ora mung bisa kanggo ngobati penyakit, nanging bisa uga masak kanggo masak lan nggawe sup ing sajroning urip. Astragalus umume diproduksi ing Mongolia Batin, Shanxi, Heilongjiang, Sichuan lan liya-liyane.  

Katrangan Produk

Jeneng Cina 黄芪
Pin Jeneng Yin Huang Qi
Jeneng Inggris ROOT Astragalus
Jeneng Latin Radix Astragali
Jeneng Botani Astragalus propinquus Schischkin
Jeneng liya  Bei Qi, Astragalus membranaceus, Milkvetch
Penampilan ROOT dawa lan lurus, salib putih-kuning, bubuk sing legi, manis
Mambu lan Rasa Sedhot mambu lan legi, kanthi rasane legum nalika dikunyah
Spesifikasi Utuh, irisan, bubuk (Kita uga bisa ngekstrak yen sampeyan butuh)
Part Digunakake ROOT
Umur rak 2 taun
Panyimpenan Simpen ing panggonan sing adhem lan garing, aja nganti cahya kuwat
Kiriman Liwat Laut, Udara, Ekspres, Sepur
q

Wuku ROOT Astragalus

1.Astragalus Root bisa ningkatake fungsi pencernaan lan pernafasan.

2.Astragalus Root bisa ngatasi gejala kringete kringet sing gedhe banget lan ora bisa dikendhaleni.

3.Astragalus Root bisa ningkatake saluran nanah kanggo mbiyantu pulih abses sing angel diobati.

Ati-ati

1.Astragalus Root ora cocog kanggo wong sing kekurangan Yin.
2. ROOTAstragalus ora cocog kanggo wanita sing lagi menstruasi.

4
Why(1)

Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.