page_banner

Warta Perusahaan

  • Epimedium planting base

    Dasar tanduran Epimedium

    Epimedium minangka obat herbal Tiongkok kanggo nguatake ginjel lan nguatake Yang, umume diarani "tanduran Viagra". Iki nduweni fungsi Tonifying Ginjel Yang, nguatake otot lan balung, ngilangi angin lan lembab. Iki digunakake kanggo spermatorrhea impotensi, ...
    Waca liyane
  • Don’t underestimate Berberine

    Aja ngremehake Berberine

    Berberine dikenal minangka generasi anyar obat-obatan Sihir. Dadi, apa khasiat lan panggunaane? Sajrone urip, umume wong percaya manawa umume wong nggunakake Tablet Berberine, mula, apa sampeyan ngerti apa khasiat lan fungsi saka berberine? Napa dikenal minangka obat dewa? ...
    Waca liyane
  • Efficacy and function of Purple Yam

    Khasiat lan fungsi Yam Ungu

    Kuning ungu, uga dikenal kanthi jeneng "ginseng ungu", duwe daging abang ungu lan rasa sing enak. Kandhutan gizi, kalebu pati, polisakarida, protein, saponin, amilase, kolin, asam amino, vitamin, kalsium, zat besi, seng lan luwih saka 20 jinis nutrisi. Miturut t ...
    Waca liyane
  • Development trend of natural plant extract industry

    Tren pangembangan industri ekstrak tanduran alami

    Ing taun-taun pungkasan, pangembangan industri farmasi nemoni akeh kangelan, nanging "industri ekstrak tanduran", manawa kanggo ekspor utawa penjualan domestik, kanthi bertahap dadi industri paling cepet ing industri obat-obatan tradisional Tiongkok. Miturut c ...
    Waca liyane
  • Herbal supplement for support libido,  enhance performance, plus increse stamina and desire.

    Suplemen herbal kanggo dhukungan libido, ningkatake kinerja, ditambah stamina lan kepinginan.

    Crita tradisional Tionghoa: diarani ing Dinasti Lor lan Kidul, sawijining pangon tuwa nemokake prekara aneh nalika lagi angon wedhus. Sawise wedhus lanang mangan suket aneh ing alas, penis bisa didegake, lan nomer kawin karo wedhus ...
    Waca liyane
  • Cyclocarya Paliurus(Qing qian liu)

    Cyclocarya Paliurus (Qing qian liu)

    Rilis Produk Anyar ----- Teh Cyclocarya Paliurus kanggo diabetes Taun anyar, produk anyar. Kanggo nambah kanca sing duwe gejala hiplipoidemia, hiperglikemia lan hipertensi, perusahaan kami ngluncurake produk perawatan kesehatan anyar ---- Teh herbal Cyclocarya Paliurus. ...
    Waca liyane
  • Christmas is Coming

    Natal bakal teka

    Saben taun tanggal 25 Des, laire Yesus Kristus minangka dina pangeling-eling tumrap wong Islam, sing diarani Natal. Natal dirayakake ing dina kasebut lan dadi liburan religius suci lan fenomena budaya lan komersial ing saindenging jagad. Suwene rong ewu taun, wong ing sekitar ...
    Waca liyane
  • Top 5 Health Benefits Of Traditional Chinese Medicine

    5 Wuku Kesehatan Obat Tradhisional Tiongkok

    Obat tradisional Tiongkok minangka jinis sistem obat holistik lan alami sing digunakake luwih saka rong ewu taun. Iki dirancang kanggo ngrangsang mekanisme penyembuhan awak, lan bisa nggawa akeh mupangat kesehatan kanggo sampeyan kanthi fisik lan psikologis ...
    Waca liyane
  • The Advantages of Traditional Chinese medicine during the COVID-19

    Keuntungan Obat Tradisional Tionghoa sajrone COVID-19

    Ing wiwitan taun iki, wabah epidemi kasebut, lan nyebabake kapitunan China. Epidemi iki nyentuh ati saben wong Tionghoa. Ing kahanan sing angel kanggo nyegah lan ngontrol coronavirus anyar, TCM menehi play lengkap kanggo kaluwihan lan bahu sing unik ...
    Waca liyane
  • What’s the Suan Zao Ren or Sour Jujube Seed?

    Apa Suan Zao Ren utawa Wiji Asem Jujube?

    Sajrone pirang-pirang taun uji coba klinis lan kesalahan, panggunaan tanduran, wiji, lan mineral ing pasinaon herpesologi dikembangake lan dikategorikake karo panggunaan ing Kedokteran tradisional Cina. Salah sawijining kategori yaiku jamu sing tenang lan ngimbangi emosi, utawa ...
    Waca liyane
  • Do You Know the Origin and Benefits of Horny Goat Weed?

    Apa Sampeyan Ngerti Asal-Usul lan Mupangate Ganja Kambing Horny?

    Ana legenda ing dinasti kidul lan lor. Wong cilik nemokake kedadean sing nyenengake yaiku Ram nalika umure oestrus sawise mangan jinis suket, dipasang kanthi kuwat, suwe banget lan "tresna" karo wedhus pirang-pirang kali. ...
    Waca liyane
  • Kualitas Paling Dhuwur wiwit Tandur nganti Adol

    Kualitas minangka elemen penting kanggo tuku pelanggan, sing percaya manawa nyedhiyakake produk herbal sing aman lan asli sing bisa digunakake kanthi praktik. Kualitas penting kanggo pasien, sing nggunakake praktisi TCM kanggo menehi obat herbal sing efektif ...
    Waca liyane

Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.