page_banner

Produk

Obat cina herba taraxaci garing dandelion pu gong ying kanggo tenggorokan sing lara

Dandelion (蒲公英, Herba Taraxaci, Pu Gong Ying, Taraxacum, Mongolia Dandelion Herb) ngresiki panas lan ngatasi keracunan. Kanggo pembengkakan, nyeri kanker payudara, godhok, kanker paru-paru kanthi getih batuk lan kucing. Iki efektif kanggo jinis kanker payudara lan godhok panas.

Detail Produk

Tag Produk

Apa kuwi Dandelion?

Dandelion minangka obat sing apik, duwe efek klinis tartamtu, jeneng obat Cina dandelion diarani Dandelion. Dandelion minangka salah sawijining jinis panganan sing asale padha karo obat lan panganan. Umume tuwuh ing kebon padesan. Yaiku jinis tanduran komposit kanthi endhas kembang lan wiji sing ditutupi bal sing alus sing dibentuk saka rambut pucuk putih. Dandelion minangka obat tradisional Tiongkok sing umume digunakake, lan regane obat wis suwe dilebokake ing macem-macem buku medis. Iki efek kanggo ngresiki panas lan detoksifikasi, anti-bakteri lan anti-inflamasi, diuretik lan kandung empedu, ningkatake resistensi awak, nglindhungi ati lan nyantikake. Umume diprodhuksi ing Sichuan, Hebei, Neimonggu, sisih lor China lan liya-liyane. 

Katrangan Produk

Jeneng Cina 蒲公英
Pin Jeneng Yin Pu Gong Ying
Jeneng Inggris Dandelion
Jeneng Latin Herba Taraxaci
Jeneng Botani Taraxacum mongolicum Hand.-Mazz.
Liyane Name Taraxacum, Herb Dandelion Mongolia
Penampilan Daun, ijo abu-abu, oyot lengkap, lan kembang kuning tanpa kotoran
Mambu lan Rasa Mambu entheng lan rasane rada pait
Spesifikasi Utuh, irisan, bubuk (Kita uga bisa ngekstrak yen sampeyan butuh)
Part Digunakake Tanduran wutuh, kalebu oyot
Umur rak 2 taun
Panyimpenan Simpen ing panggonan sing adhem lan garing, aja nganti cahya kuwat
Kiriman Liwat Laut, Udara, Ekspres, Sepur
q

Wuku Dandelion

1.Dandelion bisa ngresiki panas lan ngilangi dampness.

2. Dandelion bisa ngilangi panas saka ati, weteng lan paru-paru.

3. Dandelion bisa ngilangi panas lan ngatasi keracunan.

4. Dandelion bisa ngatasi pembengkakan kelenjar ing payudara, usus besar utawa paru-paru.

app
Why(1)

Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.