page_banner

Produk

Obat herbal China Woh gorgon Semen Euryales qian shi kanggo nyuda bobot awak

Woh Gorgon (芡实, Furyx Euryale, kacang rubah, qian shi, Wiji Gordon Euryale) minangka wiji garing wiji sing mateng saka Euryale ferox Salisb. (Fam. Convolvulaceae). Woh-wohan sing mateng dikoleksi ing pungkasan musim gugur lan wiwitan mangsa salju lan dikupas, obat kasebut dijupuk, dicuci, dicopot saka cangkang atos lan dikeringake.

Detail Produk

Tag Produk

Apa Woh Gorgon?

Woh Gorgon minangka wiji diwasa garing saka Euryale ferox Salisb .. Woh Gorgon minangka jinis obat tradisional Tionghoa. Disebarake ing Guangdong, Sichuan, Yunnan, lsp. Iki asring digunakake kanggo spermatorrhea, enuresis, kekurangan limpa lan diare. Tanduran iki tuwuh ing kolam lan tlaga. Bentuk Gordon euryale bunder lan ukurane antara 5 ~ 8 mm. Epidermis njaba ditutupi klambi wiji coklat wungu utawa coklat abang, lan jas wiji uga disebar karo vena retikel sing ora teratur. Nalika nglereni, woh Gorgon bakal ditemokake yen salib putih, kanthi bubuk cukup lan ora ana ambu sing khusus . 

Katrangan Produk

Jeneng Cina 芡实
Pin Jeneng Yin Qian Shi
Jeneng Inggris Wiji Gordon Euryale
Jeneng Latin Semen Euryales
Jeneng Botani Euryale ferox Salisb. tilas DC
Jeneng liya Fury Euryale, kacang rubah, qian shi, Wiji Gordon Euryale
Penampilan Coklat ing njaba, wiji ing putih
Mambu lan Rasa Manis, astringen
Spesifikasi Utuh, irisan, bubuk (Kita uga bisa ngekstrak yen sampeyan butuh)
Part Digunakake Wiji
Umur rak 2 taun
Panyimpenan Simpen ing panggonan sing adhem lan garing, aja nganti cahya kuwat
Kiriman Liwat Laut, Udara, Ekspres, Sepur
q

Wuku Gorgon Woh

1. Woh Gorgon bisa nguatake ginjel lan inti sing aman;

2. Woh Gorgon bisa nambah limpa kanggo mriksa diare;

3. Woh Gorgon bisa garing lembab lan mandheg leukorrhagia;

4. Woh Gorgon bisa ngilangi gejala sing ana gandhengane karo ejakulasi dini. 

Ati-ati

1. Woh Gorgon ora bisa digunakake kakehan.

a1
Why(1)

Ninggalake Pesen Sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.