asdadas

Nyheder

Effekt og funktion af Radix Aucklandiae

Radix Aucklandiae, også kendt somCostus (云木香, saussurea lappa, saussurea costus, Mu Xiang, costustoot), er en slags Compositae-plante.Radix Aucklandiae er en slags kinesisk urtemedicin.Lad os nu forstå effektiviteten og funktionen af ​​det.

xghd

1. Radix Aucklandiae er normalt lavet af de tørre rødder af Radix Aucklandiae.Generelt om efteråret, når der graves, først til små rødder efter rengøring og derefter tørring.I traditionel kinesisk medicin menes det, at Radix Aucklandiae er en slags kinesisk urtemedicin med let duft, men dens smag er bitter.Det vil klæbe til tænderne, når man spiser.Radix Aucklandiae er varm.

2. I traditionel kinesisk medicin har Radix Aucklandiae en god effekt til at fremme qi og lindre smerter.Det bruges generelt til at behandle udspilet mave og smerter, tarmlyde og diarré.Det kan også bruges til at behandle sygdomme med indre trang og ubehag i to flanker, samt lever- og galdeblæresmerter.

3. Doseringen af ​​Radix Aucklandiae er 3 ~ 9g.Det skal bruges under vejledning af læger.Det er bedst at opbevare Radix Aucklandiae nogle tørre og kolde steder.

4. Radix Aucklandiae kan også bruges til madterapi.Det kan laves til tørret citrusskal radix Aucklandiae stegt kød, som skal bruge 3 gram tørret citrusskal og Radix Aucklandiae og 200 gram magert svinekød.Lav først mandarinskrællen og Radix Aucklandiae til pulver, tilsæt olie og steg til det er varmt, og tilsæt derefter vand for at koge.Det er en god effekt.Det er også godt mod mavesmerter under graviditeten.

dfghdf


Indlægstid: 19-jul-2021

Efterlad din besked:

Skriv din besked her og send den til os.