asdadas

Tala Fou

O la matou kamupani latou te faia ituaiga uma o vailaʻau Saina paʻu ma faʻapipiʻi faʻasologa masani (E aofia ai meaʻai faʻalesoifua maloloina, paʻu manu, ma isi), ituaiga uma o vailaʻau Saina paʻu tasi, paʻu faʻafefiloi maeʻa, ma isi, e mafai foi ona faʻaogaina saʻo i oloa maeʻa, lelei i totonu. 80-200 mesh, Saina vailaʻau paʻu gaosi oloa siiatoa sapalai tuusaʻo, tele aofaiga e sili, faʻafeiloaʻi tagata faʻatau e asiasi i le falegaosimea!

01
04
05
03
10
2
7
8
9

Fa'amanatuina e le au gaosi pa'u fa'aSaina mama, e ui lava o vaila'au i Sisifo e iai le lelei o le vave fa'aolaina, o vaila'au fa'aSaina masani o lo'o i ai pea ona lelei e le mafai ona suia, ae maise i lalo ole soifua maloloina ma le tausiga o le soifua maloloina.

Fa'aleaganu'u fa'aSaina vaila'au pa'u'u gaosiga o lo'o i ai masini gaosiga maualuga mo le fa'aauauina o le tafe, o gaosiga uma e tusa ai ma tulaga fa'ale-malo a le GMP, ma o se 'au pulega e aofia ai le tele o foma'i fa'apolofesa, fa'atasi ma le fa'agasologa o le gaosiga o tekonolosi, ua atia'e le tele o ituaiga. fomu fou o vaila'au fa'atasi ai ma aia tatau fa'ale-mafaufau.


Taimi meli: Me-23-2021

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.