asdadas

Tala Fou

O se suʻesuʻega na mulimulitaʻia mo le 22 tausaga o loʻo faʻaalia ai o auala e tolu o le Helicobacter pylori radical cure, vitamin supplements, ma garlic supplements e mafai ona faʻaitiitia lelei ai le lamatiaga o le oti mai le kanesa gastric e 38%, 52% ma le 34%, i le faasologa.I tulaga o le puipuia o le oti mai le kanesa o le manava, o auala e tolu e i ai aafiaga manino.O le fa'aumatiaina o le Helicobacter pylori, fa'aopoopoga o vaitamini ma mea'ai kaliki na fa'aitiitia ai le lamatiaga o le oti mai le kanesa o le manava i le 38%, 52% ma le 34%, i le faasologa.

O le garlic e fai se sao o le faʻamaʻiina ma le puipuia o le kanesa o le allicin, o le puna foi lea o le tofo o le kalaka.E mafai e Allicin ona taofia le gaioiga o enzymes e fesoasoani i le tumorigenesis, ma puipuia ma taofia le faʻamaʻi o le Hp.

E tusa ma le 3365 tagata na auai i le faʻataʻitaʻiga i lenei taimi.Faatasi ai ma i latou, 2258 Helicobacter pylori-positive sui auai na vaevaeina i vaega 2 × 2 × 2 ma maua 2 vaiaso o le faʻaumatiaina o Helicobacter pylori, 7.3 tausaga o le vitamini faaopoopo, ma / poʻo le 7.3 tausaga o le garlic supplementation.O totoe o le 1107 Helicobacter pylori-negative na auai na mauaina tutusa vitamini faaopoopo ma / poʻo le garlic supplements i 2 × 2 vaega.

Mo le faʻaumatiaina o le Helicobacter pylori, 1 g o le amoxicillin ma le 20 mg o le omeprazole na faʻaaogaina faalua i le aso mo le lua vaiaso.Ina ua maeʻa lena, sa lelei pea le suʻega o le manava, ma o tagata mamaʻi e leʻi faʻamaonia mai le Helicobacter pylori na maua se isi auala o togafitiga faʻamalosi.

O tagata e inu vaitamini faaopoopo e tatau ona ave faalua i le aso se vaitamini faaopoopo, lea e aofia ai le 250mg o vaitamini C, 100 IU ole vaitamini E ma le 37.xn--5g-99b ole seleni.O fualaau mo le 6 masina muamua o loʻo iai foʻi le 7.5mg o le beta carotene.

O i latou na auai i mea'ai fa'aopopoga kaliki e tatau ona fa'alua fa'alua i le aso.O vaila'au ta'itasi e iai le 200mg o le kalaka tuai ma le 1mg o le suau'u kalaka na maua mai i le fa'amama ausa.

I le 15-tausaga tulitatao iuga na lomia i le 2010, o le tapeina o le Helicobacter pylori na faaalia ai se aafiaga taua i le puipuia o le kanesa o le manava.E ui ina e le'i fa'aitiitia tele le fa'atupuina ma le oti o le kanesa o le manava, ae na fa'aalia ai fo'i ni fa'ai'uga lelei.aga'iga.O le mea lea, na faʻalauteleina e le au suʻesuʻe le taimi mulimuli i le 22 tausaga.

22 tausaga o faʻamatalaga faʻaalia:

I le tulaga o le lamatiaga o le kanesa o le manava

O togafitiga Hp mo na o le 2 vaiaso o loʻo i ai pea le puipuiga o le kanesa o le manava pe a maeʻa le 22 tausaga, ma o le lamatiaga o le kanesa o le manava e matua faʻaitiitia i le 52%;

Ina ua maeʻa le 7 tausaga o le faʻaogaina o vaitamini, ina ua maeʻa le toeitiiti 15 tausaga, o le lamatiaga o le kanesa o le manava na faʻaititia tele i le 36%;

O fa'aopoopoga o garlic e fa'aalia ai ni a'afiaga e puipuia ai, ae e le taua tele le fa'amaopoopoina atoa.

2. I le tulaga o le kanesa o le gastric maliu

O fa'alavelave uma e tolu e feso'ota'i ma se fa'aleleia tele i le kanesa o le manava.

O togafitiga Hp e feso'ota'i ma le 38% fa'aitiitiga o le lamatiaga o le oti mai le kanesa o le manava;

Vitamini faaopoopo e fesoʻotaʻi ma le 52% faʻaititia o le lamatiaga o le oti mai le kanesa o le manava;

O mea'ai fa'aopoopo kaliki e feso'ota'i ma se fa'aitiitiga e 34% i le lamatiaga o le oti mai le kanesa o le manava.

I laasaga taʻitasi, o le aʻafiaga o faʻalavelave talafeagai i le lamatiaga o le kanesa o le manava ma le oti o le kanesa o le manava.O le tuʻufaʻatasia o faʻamatalaga talu ai o lenei suʻesuʻega, na fautua mai ai le au suʻesuʻe e sili atu le vave togafitiga o le Hp i le puipuia o le amataga o le kanesa o le manava, ae o le aʻafiaga o vitamini faaopoopo e manaʻomia ona faʻaputuina i le taimi, ae i le gasologa o le taimi, o aʻafiaga puipuia o mea uma e lua. ua atili ai ona iloagofie;I le tulaga o le puipuia o le oti mai le kanesa o le manava, o togafitiga Hp ma vaitamini faaopoopo e sili atu le taua o fuainumera nai lo mea faaopoopo o kaliki.

E talitonu tagata suʻesuʻe e ui lava o togafitiga Hp e masani lava ona manatu o se taʻiala talafeagai mo le puipuia o le kanesa o le manava, talu ai o le tupu ma le atinaʻeina o le kanesa o le manava e aofia ai le tele o mea ma tulaga eseese, o le matafaioi o togafitiga Hp ma le umi o le taimi aoga e manaʻomia ona faʻamaonia e. tulitatao umi.Aua o fa'ai'uga o lenei su'esu'ega ua fa'aalia ai, i se taimi umi, e mafai lava ona fa'aauau le fa'aitiitia o le lamatiaga o le kanesa o le manava, ae o le a'afiaga i le kanesa o le manava i le 14 tausaga mulimuli ane o le a fa'aletonu.

E le gata i lea, talu ai ona o le faʻamaʻi pipisi o le Hp e masani lava ona fesoʻotaʻi ma manuʻa muamua o le kanesa, o iai le taimi sili mo togafitiga Hp?A'o fa'agasolo le fa'ama'i, o le a aoga pea togafitiga Hp?O lenei manatu e le o mautinoa i le taimi nei.

Ae i lenei suʻesuʻega, i tagata mamaʻi i le intestinal metaplasia ma hyperplasia le masani ai, faʻapea foʻi ma le 55-71-tausaga le matutua o tagata matutua, o togafitiga Hp na faʻaititia ai foi le aʻafiaga ma le oti o le kanesa gastric.Fai mai tagata su'esu'e, i le tasi itu, o le fa'ama'i o le Hp e mafai fo'i ona fa'atupuina le alualu i luma ole tuma.I le isi itu, o togafitiga Hp e mafai foi ona faʻaumatia isi microorganisms e fesoʻotaʻi ma le tupu ma le atinaʻeina o le kanesa o le manava.I se isi faaupuga, e tusa lava po o le a le matua o le maʻi ma le alualu i luma o faʻamaʻi faʻamaʻi, e mafai ona aoga togafitiga Hp.

E taua le taʻua e le tele ni faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga maualuga i luga o meaʻai mo le puipuia o le kanesa o le manava.Ole alualu i luma ole su'esu'ega e maua ai fo'i le aoga ole vaitamini ma le kalaka mo le puipuia ole kanesa ole manava.

E mana'omia le Hp mo togafitiga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i lau foma'i e filifili pe fa'aumatia.

Faaopoopo vaitamini, 'ai atili fualaau aina ma fualaau faisua fou, ma ia faaitiitia mea'ai pipii ma masima.

O le garlic o se mea lelei.Afai e mafai ona e taliaina, e mafai ona e 'ai ma le talafeagai (ae o suʻesuʻega ua faʻaalia e aoga le 'ai e sili atu i le 5 kilokalama o le kalaka i le tausaga).

O iinei matou te tuʻuina atu ai le Garlic Extract i aʻu tagata faʻatau ma le tulaga sili ona lelei ma le tau talafeagai, ma avea ai ma se tasi o filifiliga sili ona soifua maloloina i le alalaupapa o mea taufaatoaga.


Taimi meli: Sep-06-2021

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.